Τιγκάκι   

Στην βόρεια πλευρά του νησιού σε απόσταση 11 χλμ από την πόλη και 7 χλμ από τον οικισμό Ασφένδιο, θα συναντήσετε την παραλία Τιγκάκι. Μεγάλη σε μήκος αμμώδης ακτή (10 χλμ) με ξανθιά άμμο και ρηχά νερά ιδανικά για οικογένειες. Η παραλία είναι οργανωμένη με όλες τις απαραίτητες τουριστικές υποδομές ώστε να σας παρέχει άνεση και έχει βραβευτεί με την γαλάζια σημαία και λόγω της οργάνωσής της αλλά και εξαιτίας των πεντακάθαρων νερών της.

Το φυσικό τοπίο που θα δείτε εδώ θα σας μαγέψει με την ομορφιά του το πράσινο και τα πολλά λουλούδια. Σε περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει για τη διαμονή σας εδώ υπάρχουν πολλά καταλύματα έτοιμα να σας φιλοξενήσουν. Ιδανικός προορισμός για τους φανατικούς οπαδούς του surfing αλλά και για τους επίδοξους φιλομαθείς αρχάριους.

Η παραλία λόγω των μεγάλων της κυμάτων στα ανοιχτά είναι κατάλληλη για surfing γι αυτό προτιμάται από πολλούς λάτρεις του σπορ. Οι αρχάριοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα από έμπειρο προσωπικό που θα βρείτε σε κέντρο θαλάσσιων σπορ.Photos

Slide 1
Slide 2
Photo: 2/7 
Slide 3
Photo: 3/7 
Slide 4
Photo: 4/7 
Slide 5
Photo: 5/7 
Slide 6
Photo: 6/7 
Slide 7
Photo: 7/7 Comments


Scroll to top